X
تبلیغات
رایتل

شیطنت های ذهن من

هرگاه شخصی کسی را برای گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه مرتکب شود. امام صادق (ع)


 بعدا نوشت اضافه شد!

دستور دسر اضافه شد!

 
اون شبی که خونواده ی زن داداش کوچیکه مهمون مون بودن قرار بود دسر درست کنم که نتونستم! خورشید عزیزم پیشنهاد "پان اسپانیا" داده بودن و از اون موقع توو ذهنم بود......

تا امروز صبح که همت کردم و برای اولین بار این دسر رو درست کردم و الانم توو یخچال در حال استراحته 

بعدش یه ربع حلقه زدم در جهت لاغر شدن  و بعدشم رفتم دوش گرفتم.... الانم اومدم چند خط بنویسم....

خدا کنه دسر خوب بشه  داداش کوچیکه بدجوری دلشو صابون زده واسش  اگه دیدین دیگه صداشو درنیاوردم و از دسر چیزی نگفتم بدونید داستان چیه؟! 

پسردائیمم پریروز تصادف کرده! دیروز توو گروه فامیلی خبرشو گرفتم، یهو خودش اومد شروع کرد به گزارش از وضعیتش  انگار نه انگار توو بیمارستان بستری بود.... روحیه ش همیشه همین قدر خوبه خدا رو شکر 

مواظب خودتون باشید عزیزای دل 

...

بعدا نوشت:

دو سه ساعت پیش خاله کوچیکه و دخترخاله و پسرخاله اومدن اینجا و دسر رو آوردم افتتاح کردیم  دلتون نخواد عالی شد یعنی خاله کوچیکه که اصلا اهل این چیزا نیست کلی خوشش اومد و منم ذوق کردم 

حالا داداش کوچیکه بیاد و ببینم نظر اون چیه؟! آخه داداش کوچیکه هم اهل این چیزا نیست  خیلی سخت سلیقه ست!

...

دسر پان اسپانیا:


مواد لازم :
 
گردوی خورد شده ۱/۲ پیمانه
 
آرد ۱/۲ پیمانه
 
تخم مرغ ۲ عدد
 
شکر ۱ لیوان
 
شیر ۱ لیتر (۴ لیوان)
 
نشاسته ۲ قاشق سوپخوری
 
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
 
کره ۵۰ گرم
 
بیسکویت ۱ الی ۲ بسته (واسه من پتی بور بود)
 
کاکائو ۳ قاشق سوپخوری (من نریختم)
 
خامه (خامه صبحانه)   ۱۵۰ گرم
 
طرز تهیه :
 
تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید. (من ۱۰ دقیقه زدم)
 
شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.
 
آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید.
 
مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید.
 
این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. (باید مدام هم بزنید وگرنه نشاسته ته می گیره... اونقدر هم می زنید تا غلظتش شبیه فرنی بشه)
 
در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید.
 
خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید. (اگه می خواید خامه بزنید باید صبر کنید مواد از حرارت بیفته)
 
این دسر را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می مونه .
 
ته ظرف (واسه من پیرکس بود) یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید رو می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روش رو تزئین می کنیم.

(در آخر رووش رو سلفون می کشیم و برای چند ساعت می ذاریم داخل یخچال تا خنک شه و مواد به خورد بیسکوئیت ها بره... هر چقدر بیشتر توو یخچال بمونه، خوشمزه تر میشه)

پ.ن: این دستور رو از نت کپی پیست کردم و یه جاهایی رو توو پرانتز توضیح دادم... ولی خودم رو گوشیم برنامه ی "سرآشپز پاپیون" دارم که عین همین دستور هست و من از روی اون درست کردم.... البته من یه تغییرات کوچولو دادم:

من از کره و خامه استفاده نکردم چون نمی خواستم چرب و سنگین بشه.... و اینکه بین لایه ها موز حلقه شده هم گذاشتم و بعد رووش گردوی خورد شده ریختم.... توو ردیف اول یکم پودر قهوه پاشیدم و توو ردیف دوم یکم پودر کاکائو.... طبق دستور مواد رو دو رنگ هم نکردم، همه رو یه رنگ درست کردم

روی دسر رو هم با ترافل و شکلات چیپسی تزئین کردم چون توو خونه ی ما سلیقه ها خیلی متفاوت هست وگرنه اگه خودم بودم از پودر قهوه و کاکائو بیشتر استفاده می کردم

واسه بیسکوئیت توو کامنتا بود که از ساقه طلائی و بیسکوئیت مادر و لیدی فینگر و... هم استفاده کردن و اونام خوب شده

فکر کنم همینا بود و نکته ی دیگه ای به ذهنم نمی رسه... امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد کلی حالشو ببرید 

آهان اینم بگم... من بار اولم بود که درستش می کردم پس اگه حرفه ای نبود جای ایرادی هم نیست! اینو گفتم واسه دوستای هنرمندم که اگه دستورم اشکالی داره پیشگیری کرده باشم 



نوشته شده در دوشنبه 19 تیر 1396ساعت | 13:18 توسط مادام کاملیا | نظرات (23)